Our effort, your integrity

Over ons

Mvg Inspections is op 1 maart 2019 opgericht. Na in verschillende technische disciplines ervaring op te hebben gedaan is besloten om als zelfstandige een inspectiebureau op te richten.

Op praktisch gebied hebben we ervaring opgedaan als fitter en lasser in de constructiebouw voor on- en offshore bedrijven en toeleverancies voor de (petro)chemie. Het lassen betrof de processen MAG, TIG en BMBE op hoog niveau met allerlei staalsoorten tot de exoten aan toe. 

Vanaf 2010 zijn er meerdere opleidingen met succes voltooid op het gebied van werkvoorbereiding, IWP en IWT met als afsluiting eind 2018 IKT-2 met de certificering. 

Door de praktische ervaring van meer dan 8 jaar te combineren met de opgedane theoretische kennis kunnen we u goed van dienst zijn als inspecteur op allerhande gebieden. Of dit nu herkeuringen of zorgplichtinspecties zijn van uw drukapparatuur, het opstellen van reparatieplannen van kapotte drukapparatuur of afname van nieuwbouwapparatuur, leidingen en allerhande constructies tot het adviseren op gebied van lassen of het uitvoeren van inspecties in Turn Arounds.

Sinds 13 juli 2021 is MvG Inspections B.V. opgericht om meer bedrijven van dienst te kunnen zijn en het bedrijf te laten groeien en de werkzaamheden en projecten te breiden. 

Zo kunt u met een een gerust gevoel uw integriteit, onze verantwoordelijkheid maken!

Mvg Inspections B.V.

Havenweg 25
4455 AL Nieuwdorp

Martin van Gurp

T: +31(0)654346736 
E: info@mvginspections.nl